Ali Kuşçu Ortaokulu

WEB https://toroslaralikuscuoo.meb.k12.tr
Adres : Selçuklar mah. 90077 sokak TOROSLAR /MERSİN
VİZYON : Vizyonumuz Atatürk ilkelerine bağlı ,ulusal değerlere sahip çıkan ,çağdaş,demokratik, başarıda sınır tanımayan,geçmişe sahip çıkan,geleceğe güvenle bakabilen model bir okul olmak.
MİSYON : Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için varız. Eğitimi okul öncesinden başlayarak vermek için varız. Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız. Çevremize de eğitim vermek için varız. Severek gelebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız. Geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Yarım Gün
Saatler : 07:10- 12:50
Yabancı Dil :
Isınma : Kalörifer
Servis :
Ulaşım : Atatürk Parkından kalkan Kurdali (selçuklar) minibüsler okulumuzun önünden geçmektedir.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Toroslar ilçesi merkez mahallerinden Selçuklar´da dır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz merkez ilçelerimizde Toroslar İlçesi sınırlarında olup Toroslar ilçesi merkezde bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :